23.11.07

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΡΟΚΟΜ ΤΡΕΦΛ 109 - 65


Τα δεκάλεπτα: 31-14, 52-30, 86-44, 109-65.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπλέικνι 7 (1), Παπαμακάριος 2, Γουντς 22 (5), Ματσιγιάουσκας 27 (2), Μπουρούσης 11 (1), Βασιλόπουλος 8, Βασιλειάδης 14(2), Πρίντεζης 2, Καυκής 2, Τεόντοσιτς 5 (1), Τζάκσον 9.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ κύριε Κεντρωτή
παρακολούθησα στην Κέρκυρα την ομιλία σας για τον Πλασκοβίτη και έμεινα εντυπωσιασμένος. Οι γνώσεις σας και οι οαρατηρήσεις σας με βρίσκουν σύμφωνο. Δυστυχώς όμως δεν μπορώ να συμφωνήσω με όσα λέτε για την ομάδα μας η οποία φέτος δεν λέει και πολλά πράγματα. Θέλει όλη αλλαγή αλλά με κάτι Πολωνούς από τα αζήτητα δεν γίνεται δουλειά. Εκείνος ο Ντελγκάδο καλός ακούγεται, αλλά δυστυχώς όσο πέφτει η τιμή του τόσο αλλάζει βιολί ο Πετράκης. Είναι φανερό πως δεν θέλει να τον αγοράσει και πουλάει φούμαρα στον κόσμο. Εσείς που έχετε τα μέσα πιέστε μήπως και γίνει κάτι γιατί όπως πάμε δεν ξέρω που θα καταλήξουμε

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

Αγαπητέ μου κερκυραίε σύγγαυρε, μπορώ να συμφωνήσω σε όλα μαζί σου -και σε παρακαλώ πολύ, να μου μιλάς / γράφεις στον ενικό-, σε ένα όμως θα διαφωνήσω: στο ότι έχω τα μέσα να πιέσω τη Διοίκηση του Ολυμπιακού να κάνει το οτιδήποτε.
Η διαφωνία είναι χρήσιμη - περί αυτού ουδέν σχόλιο. Είναι όμως δυνατόν να λες ότι όλη η ομάδα θέλει αλλαγή. Νομίζω ότι υπερέβης αισθητά τα άκρα όρια της υπερβολής. Το ότι πρέπει να γίνουν (και τώρα) αλλαγές είναι αναμφισβήτητο. Όπως επίσης και το ότι τίποτα δεεν πρέπει να μένει για πολύν καιρό παγιωμένο, διότι δημιουργούνται κακές συνήθειες που φθάνουν από τον εφησυχασμό έως την επιδεικτική αδιαφορία.
Έχω τη γνώμη, πάντως, ότι η διοίκηση του Θρύλου έχει λάβει και έχει επεξεργασθεί σωστά τα μηνύματα των καιρών. Δεν μπορώ, άλλωστε, να φανταστώ ότι όλα τα στραβά τα βλέπουμε εμείς οι οπαδοί της ομάδας και ότι η Διοίκηση θέλει να αγνοεί το πώς έχουν τα πράγματα. Πολλούς χαιρετισμούς στους χιλιάδες κερκυραίους γαύρους.

αντωνης είπε...

καλησπερα σας
ειστε ο ιδιος που σας εχει βγαλει ο Σινανογλου στο "ευαγγελιο"; Αν ναι, χαρηκα πολυ. Αν οχι, και παλι χαρηκα

(ο πληθυντικος ειναι γιατι μπαινω πρωτη φορα εδω)

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια για όλα. Αλλά κάντε κάτι και για την ομάδα!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ a.g.: Ναι, είμαι ο ίδιος! Μεταξύ Γαύρων ο πληθυντικός περισσεύει - νομίζω... (Τον "συντηρούν" κάτι παλιοί φοιτητές μου, που δεν λένε να "ξεκολλήσουν"). Να μας επισκέπτεσαι.

@ θ.λ.: Όλα καλά, αλλά πες μου, σε παρακαλώ, σαν τί φαντάζεσαι ότι μπορώ να κάνω εγώ για την ομάδα παραπάνω από να την υποστηρίζω με όλο μου το είναι. Σε διαβεβαιώ ότι κάνω το ανώτερο δυνατόν και που είναι ό,τι κάνουν όλοι οι Γαύροι: να αγαπώ τον Ολυμπιακό άνευ ορίων και άνευ όρων.

Ανώνυμος είπε...

Τί θα πει "την υποστηρίζω με όλο μου το είναι"; Πώς εκφράζεται αυτό στην πράξη;

αντωνης είπε...

θα ερχομαι συχνα και θα τα λεμε
"λιμανισιους χαιρετισμους"

αντωνης είπε...

το τελευταιο ηταν γιατι για μενα το καλυτερο συνθημα που εχω φωναξει με ολη τη δυναμη της ψυχης μου στο παλιο ΟΑΚΑ, τελη δεκαετιας 80 και αρχες του 90 ηταν το
"βαζελες ρουφιανοι, ΗΡΘΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ"

καλο βραδυ

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ a.g.: Ο μπλογκάρχης τυγχάνει λιμανίσιος, καθότι γαύρος, και πορτένιος, καθότι και μποστέρος. Τουτέστιν δυό φορές λιμάνι, που διώχνει όλους τους -όπως θά 'λεγε κι ο Στράτος Παγιουμτζής- ρουφιάνοι. Χαίρε!

Ανώνυμος είπε...

Ολοφάνερο! Επιτακτική η απόκτηση Ντελγκάδο!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ θεοφάνης λ.: Δεν διαφωνώ. Θα τον αποκτήσουμε; Μεταξύ μας: δεν το βλέπω. Το καλοκαίρι ήταν η ευκαιρία, τώρα (ίσως) πέταξε.