7.10.07

ET IN ARCADIA EGO



Μάγεψαν πάλι οι πράσινοι ευρωπαϊκοί αετοί! Υποκλινόμεθα, ευγνωμονούμε, περιμένουμε και άλλες συνδρομές στην ευημερία και την ευτυχία μας. Και στην ψυχική μας ευδία, εννοείται. Μπράβο, τριφυλλοφόρα αστέρια μας! Και, βεβαίως, ΜΠΡΑΒΟ ΑΣΤΕΡΑ!

7 σχόλια:

neropistolero είπε...

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους.
Η σωστή μεγάλη ομάδα, έχουσα δύο νίκες δίνει τη μία. Εύγε.

Ανώνυμος είπε...

Δωστε στον παο πεναλτυ.
ΤΕΛΟΣ :P

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

Για να το λέτε εσείς, φίλτατοι, έτσι πρέπει να είναι.

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Και λέει ο Μικης στο Αρκαδία 6 "ειναι πανυψηλα τα βουνά της Αρκαδίας.." και λέγω Τι προκύπτει στην λέξη "Τρίπολη" αν αντικατασταθεί το "π" με άλλο σύμφωνο, διπλό;

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Θεόδωρος α. Πέππας: Δεν ξέρω τί λέτε εσείς, γιατρέ μου, (αυτά είναι επιστημονικά πράματα), αλλά εγώ στο όμαιμον του Ερυθρόλευκου Μετεριζιού ΑΛΩΝΑΚΙ ΤΗΣ ΠΟΙΗΣΗΣ πόσταρα στιχούργημα του Κώστα Τριπολίτη με τίτλο "Κόκκινο κουμπί" (σημειωτέον δε: από του αυτομάτου - ήτοι, χωρίς να το κάνω επίτηδες...)

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Θεόδωρος α. Πέππας. Γιατί να αντικατασταθεί, γιατρέ μου, το "π" της Τρίπόλης. Αρκεί να προστεθεί δίπλα του (από πίσω...) ένα άλλο σύμφωνο κι έτσι θά 'χουμε ένα σύμφωνο διπλό, πλείστα όσα σημαίνον. Το ανωτέρω, πάντως, εντός παρενθέσεως υπονοούμενο κακέμφατο απαντά εμμέσως στην αντικατάσταση του "π" από άλλο σύμφωνο, καταπώς το ζήτησες. Χαίρε.

Εμένα, ωστόσο, μου την έχει δώσει που έχασε η Μπόκα από τος ακατονόμαστους του Λα Πλάτα...

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Οντως, απλούστερο. Δεν το είχα σκεφθεί. Ας συνεχίσουν να χάνουνε και θα τελειοποιηθούμε! Θαυμάσια έκατσε και ο Τριπολίτης