24.10.07

ΑΠΟΨΕ ΠΑΙΖΟΥΜΕ



Απόψε παίζουμε με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Σαντιάγο Μπερναμπέου.

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μαλον σήμερα θα κααρίψετε το ρεκόρ της Σλάβια Πράγας για αυτή την αγωνιστική του champions League!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ανώνυμος: Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λές...

pananap είπε...

ρε συ ανώνυμε, εσύ με ποιόν παίζεις απόψε?

Ανώνυμος είπε...

γιατί εσύ με ποιον παιζεις? Οι παίχτες του Ολυμπιακού παιζουν και εμείς τους κοιταμε.Αλλο να παιζεις αλλο να βλεπεις.

Ανώνυμος είπε...

ade pexe xwris proboleis kai meta mila bazelako

Ανώνυμος είπε...

gia esena to na paizeis horis proboleis einai to idaniko.Na min se blepoume kai ksehasoume ti bala pou xeroume!

Stratos είπε...

Φίλε "ανώνυμε" ενδιαφέρον τρόπο σκέψης έχεις...

Stratos είπε...

Μπορείς να γράφεις πιο συχνά για να μπορέσουμε να σε μελετήσουμε ;

Αλλά διάλεξε κι ένα όνομα μην τυχών βγάλουμε λάθος συμπέρασμα.

Αμαρτία θα ήταν...

Ανώνυμος είπε...

Ειστε πολύ ευγενικοι μιας και μεχρι τωρα δεν με εχετε διαολοστειλει...Καλαμπουρι κανω για να περασει η ωρα. Λοιπον με Σεζαρ Αντζα αμυντικο διδυμο εχετε ελπιδες.Ο Αντζας ειναι απο τους καλητερους στην ευρωπη,πολυ δυνατος καλο τακλιν γρηγορος.Ο Σεζαρ τον συμπληρωνει με εξισου καλα χαρακτηριστηκα οπως anticipation. Τοροσιδης= καλα φυσικα προσοντα,καλη ποιοτητα. Raul Bravo poli metrios, filos mou apo to leeds foveros gnostis tou podosfairou mou exei pei oti einai apo tous xeiroterous pou exei dei otan epeze gia thn leeds united

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ανώνυμος: Ω λάτρη του Ενακαρίρε και του Σαριέγκι, διαπιστώνω ότι είσαι φιλοσοφημένο άτομο. Λοιπόν, για να μαθαίνεις, άκου και σημείωνε: Εμείς οι γαύροι, όταν παίζει ο Θρύλος, ΠΑΙΖΟΥΜΕ κι εμείς! Εσείς οι άλλοι όλοι, άφήστε τις ομάδες σας να παίζουν μόνες τους - εσείς να μην παίζετε.

Ανώνυμος είπε...

o djole foveri tehniki katartisi isterei se ekriksi, megalo meionektima. galleti kali poiotita dimiourgikotita, fantasia,tehniki kai ekriktikotita. Issos tora pou to xanakitao na min xasete pano apo dio goal!

Ανώνυμος είπε...

Tora den milame gia panathinaiko. einai xronia piso. anikei stis ipoanaptiktes omades tis Ευρώπης.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ανώνυμος: Φίλε, στο μπλογκ αυτό ΕΜΕΙΣ δεν βρίζουμε. Γιατί να σε βρίσουμε; Επειδή δεν είσαι δικός μας; Μα από τη στιγμή που γραφεις στις σελίδες του ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΥ ΜΕΤΕΡΙΖΙΟΥ, γίνεσαι γαύρος! Διάφοροι κατά καιρούς μς έβρισαν και μας (νόμισαν, δηλαδή, ότι) λοιδόρησαν. Απλώς διεγράφησαν άνευ απαντήσεως τα "σχόλιά" τους. Δεν είμαστε ούτε εναντίον της κριτικής ούτε εναντίον των αντιθέτων απόψεων. Την κριτική την φιλοξενούμε. Τις αντίθετες απόψεις τις αναχόμαστε. Είμαστε, όμως, αναφανδόν εναντίον της βλακείας, την οποία και διαγράφουμε άνευ ετέρου τινός. Νά 'σαι καλά.

Ανώνυμος είπε...

Εχουμε και λεμε. Ο Ολυμπιακος με την δημιουργια γηπεδου αλλα και με την μεταγραφικη ενυσχηση του καλοκαιριου ξεφυγε απο τα Ελληνικα δεδομενα. Για παραδειγμα η ΑΕΚ εχει επισης καλο roster αλλα νοοτροπια υποαναπτυκτης ομαδας που παει να κανει αρπακτη κερδιζοντας το ελληνικο πρωταθλημα.ο ολυμπιακος ειναι κατι το διαφορετικο.Αν εισαι φιλαθλος του ποδοσφαιρου δεν εχεις αλλη επιλογη στην περιπτωση που ζεις στην Ελλαδα απο το να υποστηρίζεις τον Ολυμπιακο.Ειναι ο μονος συλογος που μπορεις να βασισεις τα ονειρα σου.(π.χ δεν μπορεις να βασισεις τα ονειρα σου για προοπτικη ελκιστικου ποδοσφαιρου στον ενακαριρε, τον καραγκουνη και τον σαριεγκι οπως προειπες). εμενα μου αρεσει να βλεπω γρηγορο ή δυνατό η έντεχνο ποδοσφαιρο πως να το δω απο τις ελληνικες ομαδες εκτος του Ολυμπιακου που εχει τα εχεγκεια να το κανει? Η προβλεψη μου ειναι οτι η ομαδα αυτη χρονο με το χρονο δα γιγαντονεται και θα πιανει μεγαλυτερα στανταρ.Αυτο θα γινεται με ακριβεια αντιθετα απο τις υπολειπες Ελληνικες ομαδες που ειναι οτι τους κατσει.(π.χ δεν νοειται ομαδα επιπεδου με δανεικους ποδοσφαιριστες, αντε καμια εξερεση αν του κρεσπο δεν του αρεσει η Αγγλια και παει στην inter) Υ.Σ η αλλιως το γλειψιμο :εχετε ωραιο blog!

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Σέρχιο Ράμος ήθελε 3-0 πριν τον αγώνα. Ζήτα συγγνώμη, ρε Γκαζέτι, από τα παιδιά. κ. Ράμος, κρατάτε γερά, βλέπω, το 1-1. Και ο Δούρος της Νορβηγίας το έκανε από νωρίς το δωράκι του. Και μόνο αυτό το πρώτο ημίχρονο έδειξε αρκετά. Η ομάδα αυτή είναι από άλλο πλανήτη. Αν παίζαμε με 11 θα ήμασταν ήδη μπροστά. Γαμώ τη δουλειά μου και τις υποχρεώσεις. Εκεί έπρεπε να είμαι τώρα. Α, ρε Θρύλε, αρρώστια, κα...λα! Κλείσε τους το σπίτι. Μπορείς ακόμα κι έτσι.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΘΡΥΛΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

Όπως έγραψα και στο Θόδωρο, και μόνο που, 10 εσείς, 11 αυτοί, κάνατε τα πλήθη τους στις εξέδρες να προσκυνάνε τον τερματοφύλακά τους, τα λέει όλα (γιατί, ας χαμογελούσε λίγο, τόσο δα, η τύχη στο Darko ή στο Nunes και θα σας συζήταγε όλη η Ευρώπη τώρα). Φιλικά, ένας juventino που δηλώνει πως μετά το χουνέρι που κάνατε στη "βασίλισσα", σας υποβάλει τα σέβη του

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

Αγαπητοί φίλοι, όλα καλά και ωραία. Σας ευχαριστώ για τα ευμενή σας σχόλια προς το Ολυμπιακό (και προς το μπλογκάκι!..) Η ήττα όμως είναι ήττα. Αυτό "έγραψε" και αυτό "μετράει". Τα χάλια της Ρεάλ δεν μου λένε τίποτα. Ούτε η εν τοθις πράγμασι γελοιοποίησή της από τον Θρύλο. Ελκάχιστοι θα θυμούνται (την άλλη κιόλας βδομάδα) ότι αντί για 3-3 το σκορ έγινε 2-4. Ούτε το σπρώξιμο τη διαιτησίας προς την ομάδα των φασιστών του Φράνκο μού λέει τίποτα - αναμενόμενο ήταν αυτό (έχει ξανασυμβεί δις). Αν δεν προσέξουμε τα ματς με τη Λάτσιο και τη Βέρντερ, βγαίνουμε μέχρι και τέταρτοι - λυπάμαι που το λέω. Πρέπει να πάρουμε την τύχη μας στα χέρια μας και να την παντρέψουμε με αποτελεσματικότητα.