22.10.07

ΟΙ ΚΥΒΙΣΤΗΣΕΙΣ, ΚΟΙΝΩΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ


Ύμνος του γνωστού αντικειμενικού ολυμπιακάρα την Κυριακή στην εφημερίδα ΣΠΟΡΝΤΕΪ για τον Ντάρκο Κοβάτσεβιτς. Πόσο σπουδαίος ποδοσφαιριστής είναι και γιατί θα πρέπει να αποτελεί παράδειγμα για όλους κ.λπ. Δεν είναι και τόσος πολύς ο χρόνος που έχει περάσει από την ημέρα εκείνη του καλοκαιριού, οπού ο έγκριτος αυτός δημοσιογράφος χλεύαζε από την ίδια εφημερίδα τον Κοβάτσεβιτς, τον "συνταξιούχο", τον "αραχτό", τη "βεντέττα" κ.λπ. Θυμίζω ότι ήταν μετά τη φιλική ήττα του Θρύλου από τον Πανιώνιο με 2-1. Αναρωτιόταν δε τότε ο λαμπρός αυτός υπηρέτης της αντικειμενικής πληροφόρησης ΠΟΤΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΑΔΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ! Χτές ο κ. Χελάκης έκανε κάτι κωλοτούμπες μούρλια προσφέροντάς μας αξέχαστο θέαμα και ανάγνωσμα στο βροχερό πρωινό της Κυριακής.

Η δε λίγο καθυστερημένη απάντηση στο εναγώνιο θερινό ερώτημά του είναι: ΠΟΤΕ, κύριε Χελάκη, ΠΟΤΕ!

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μην του δώσουμε και ΕΚΑΣ του Σέρβου!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

Σώπα, ωρέ, που μπορείς εσύ να δώσεις τίποτα (οτιδήποτε!) του Ντάρκο! Μην μεγαλοπιάνεσαι τόσο!

Ανώνυμος είπε...

Τους την έχει σπάσει για τα καλά φέτος ο θρύλος, είναι απόλαυση να τους βλέπεις να αυτοαναιρούνται..

neropistolero είπε...

Προκαλούν αηδία οι αντικειμενικοί "ολυμπιακάρες" των εφημερίδων, που βγάζουν πολλά λεφτά πουλώντας τη δήθεν ολυμπιακοφροσύνη τους.
Εγώ τα έχω πιο πολύ με τον μεγάλο Μπάμπη, που συνέχεια κατακρίνει και μετά βγάζει μπλουζάκι για κάθε πρωτάθλημα.

Stratos είπε...

Τα αφεντικά της Δαβάκη είναι γενικά λίγο δυσκοίλια όταν πάει καλά ο Ολυμπιακός και δεν βρίσκουν ανταπόκριση οι σωτήριες λύσεις που πουλάνε σε ραδιόφωνο και εφημερίδα για τη σωτηρία της ομάδας.

Έπρεπε να διάβαζες τι είχε γράψει για τον Κοβάσεβιτς μετά το παιχνίδι με την Εσπανιόλ, όταν ο Σέρβος είχε ξυρίσει το κεφάλι του. Εκεί φίλε μου να δεις χολή…

Για να μην ξεχάσω και το δράμα του Μπάμπη αμέσως μετά το διπλό στη Βέρνη. Όυτε τα προσχήματα δε μπορούσε να κρατήσει.

Είναι λίγο δύσκολο για την παρέα εκεί κάτω να αποδεχθεί ότι η ομάδα μπορεί και χωρίς αυτούς.

Το θέμα είναι να το καταλάβουν και οι πολύ πελάτες που αγοράζουν, αποδέχονται και μεταδίδουν χωρίς κρίση έτοιμες πακεταρισμένες απόψεις.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ a_nti: Γλείφουν έκει που (όχι μόνο φτύνανε, αλλά και) αποπατούσαν. Αυτό όμως τους ταιριάζεςι.

@ neropistolero: Ο καημένος ο Μπάμπης έχει πάθει διχασμό. Αλλού γράφει έτσι και αλλού γιουβέτσι. Αλά, σιγά, μην κάτσουμε να ασχοληθούμε και με τον Μπάμπη. Πιο πολύ ενδιαφέρον έχουν οι πατούσες ενός πετεινού!

@ stratos: Αγαπητέ μου Στράτο, όπτε διαβάζω τις φυλλάδες τους δεν είναι "από λάθος" (ήτοι δεν τις αγοράζω), αλλά "κατά λάθος" (ήτοι ξεπέφτουν στα χέρια μου).

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Aγαπητοί σύγγαυροι, αν θέλετε να δειτε το μεγαλείο του να είσαι Ολυμπιακός δέστε αυτην την εγγραφή, στην ουσία μιά φωτογραφία είναι μόνο, και οι νεότεροι θα καταλάβετε πώς αυτή η ομάδα νικησε την Σάντος http://theopeppasblog.pblogs.gr/2007/10/na-poios-einai-o-olympiakos.html?bcseed=1193065922

Ανώνυμος είπε...

Χρωστάμε πολλά στην Τεφάλ Μαδρίτης. Τερματοφύλακας παίζει ακόμα ο Ρ. Κάρλος; Τρία γκολάκια πρέπει να φάει ο Βάζελος της Ισπανίας και όλης της Ευρώπης. Μπορεί η ομαδάρα μας. Τώρα που πήρε φόρα τίποτα δεν είναι απίθανο.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Θεόδωρος α. Πέππας: Αντέγραψα τη φωτογραφία και τη φυλάω να την ποστάρω στο μέλλον σε οικεία θέση.

@ βαγγέλης: Ήρεμα, Ευάγγελε! Γλυκιές προσδοκίες υπάρχουν σε όλους τους γαύρους (και στους αντιπάλους των γαύρων επίσης, που ετοιμάζονται πάλι να κάνουν κηδείες με ξένα κόλλυβα!)

Stratos είπε...

Φίλοι μου δεν πρέπει να καλλιεργούμε μεγάλες προσδοκίες γιατί εύκολα μπορούν να μας τις "λούσουν".

Μόνοι μας ή με τους φίλους μας, μπορούμε να ελπίζουμε, να πιστεύουμε και να προσδοκούμε ότι θέλουμε.
Δημόσια όμως πρέπει να είμαστε πιο εγκρατείς γιατί σε περίπτωση ήττας δεν διαχειριζόμαστε όλοι το ίδιο το βομβαρδισμό που ακολουθεί.

Εδώ σιγά σιγά με αυτά που γράφονται, λίγο θέλει να θεωρηθεί αποτυχία ένα 2 με λιγότερο από δύο γκολ διαφορά.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ stratos: Έχω την ίδια γνώμη. Καλημέρα.