12.10.07

ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ, ΑΡΧΙΓΑΥΡΕ ΝΕΡΙ!



Ο Νέρι ήρθε πάλι στου Καραϊσκάκη. Έπαιξε με τη Σαχτάρ εναντίον του Ολυμπιακού και πέτυχε, μάλιστα, και γκολ, που όμως δεν έφτανε για να νικήσει η ομάδα του, που προηγήθηκε 0-2, αλλά τελικώς ηττήθηκε με 3-2. Ο Καστίγιο και ο Μπραντάου πέτυχαν τα τέρματα της Σαχτάρ, ο Νε, ο Λούα Λούα και ο Αρτσούμπι τα τέρματα του Θρύλου.

Ο Νέρι Καστίγιο ήταν το κεντρικό πρόσωπο του αγώνα. Το γκολ, που πέτυχε εις βάρος του Θρύλου, δεν το πανηγύρισε. Ο "δικός μας" Νέρι λίγα λεπτά πριν την λήξη της αναμέτρησης αντικαταστάθηκε εν μέσω αποθεώσεως. Μιλώντας στην τηλεόραση της ΝΕΤ τόνισε: «Ήταν ένα φιλικό με την παλιά μου ομάδα, τον Ολυμπιακό. Είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα εδώ, χάρηκα πολύ που είδα τους παλιούς μου συμπαίκτες και αυτόν τον κόσμο που είναι υπέροχος και τον αγαπώ πολύ. Ακόμα με θυμούνται και φωνάζουν το όνομα μου».

ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ, ΝΕΡΙ ΚΑΣΤΙΓΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΗΣΟΥΝ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΑΥΡΟΣ.

5 σχόλια:

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Τόσο νωρίς περίμενε ότι θα τον ξέχναγαν; Και εξαιρετική απόδοση είχε Τούκλεψε την παράσταση ο Λουα-Λούα, σαν θέαμα και ο Νε σαν ουσία Πάντως ταχε όλα! Βροχή, μπλακαουτ, 0-2 σε 3-2 ("δυο στο ημίχρονο και άσσο τελικό!") και τον (βοτκόφλυγα;) Λουτσέσκου να ωθεί τους Χαχόλους να αποχωρήσουν! Καλά περάσαμε μετά του υιού, εξαδέλφου και του ζύθου. Πανιώνιος τωρα

kos7 είπε...

Ολα καλά με νέρι,αλλα αυτό το πέναλτι ο κύριος ζωγράφος τι το ήθελε,δεν μπορώ να τον καταλάβω,όπως θεωρώ και λανθασμένη τη κίνηση του πάντου για το μεγαλοπρεπές μακροβούτι,δεν χρειάζονται αυτά από παίκτες της ομάδας μας.εμείς γουστάρουμε τα πάντα στα ίσια και το απιτούμε πρώτα από τους παίκτες μας. καλό βράδυ.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Θεόδωρος α. πέππας: Φοβερό το "βοτκόφλυξ"! Έγραψες τρίποντο και ξαναπήρες -τιμής ένεκεν- τη μπάλλα! Την ώρα του ματς ταξίδευα, αλλά πρόλαβα και είδα σε μια τιβί το γκολ του Ατσούμπι την ώρα που έμπαινε (φοβερός και ο δικός μου παρατατικός - ας βλογήσω και τα γένια μου!)

@ kos7: Δεν ήταν πέναλτυ. Υπό άλλες συνθήκες ο Πάντος θα έτρωγε κάρτα.

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

@kos7 Πέναλτυ δεν ήταν, συμφωνώ, αλλά ειλικρινέστατα, μέσα ήμουνα, οι αντιδράσεις του Lucescu (μέλος της ομάδας του 1970 που ο πολύς-και ταλαντούχος-Florea Dumitrache θεωρήθηκε ο μεγαλύτερος πότης βότκας στον χώρο του ποδοσφαίρου) ήταν, εκτός από εικόνα παλαιού τοπικού πρωταθλήματος, και τυπική συμπεριφορά μεθυσμένου καυγατζή
# Γεώργιε Νενίκηκάς με, εν γραμματική, αλλά ναον έσύλησες. You are the professional!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου ήταν μέγας παίκτης. Είχε βάλει και το γκολ της Ρουμανίας στο 1-1 με την Εθνική μας. Ο Ντουμιτράκε, όμως, ήταν αξεπέραστος σε όλα - στη μπάλλα και στα άλλα.

Γιατί σε νίκησα στη γραμματική; Σωστά έγραψες ό,τι έγραψες.