14.8.07

ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ... DERBY!





Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Στις 26 πρέπει να νικήσουμε τον ΠΑΟ. Θα γράψω αύριο για τον αγώνα αυτόν. Σήμερα δίνω απλώς μια πρόγευση. Παραθέτω τα εξώφυλλα των τριών "πράσινων" εφημερίδων ρτης σημερινής μέρας. Τόσο για την πλάκα της υπόθεσης όσο και για την ουσία της. Όποιος κλικάρει πάνω στην εικόνα θα μπορέσει να διαβάσει άνετα το κείμενο.

Για την ιστορία: ο Ατρόμητος νίκησε τον ΠΑΟ 1-0 σε φιλικό αγώνα. Σημειωτέον: τους το κάρφωσε ο Λουτσιάνο. Όποιος, πάντως, βρει το σκορ του αγώνα στο DERBY κερδίζει ιπποδήλατον, που έγραφε και ο μακαρίτης ο Μποστ.

Για τα δικά μας, σύγγαυροι, αύριο

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αρχισε ξανά τις εξυπνάδες και τα ψέμματα η Διοίκηση. Θα κτυπάμε μεγάλα ονόματα που θα τους αναγκάζουμε να μας λένε όχι και μετά θα φταίνε αυτοί. Και στο τέλος θα αποσύρουμε πάντα το ενδιαφέρον. ότι έγινε με τον Ντουντου τον Ζε Ρομπέρτο, τον Τουντσάι και πάει λέγοντας. Είχαμε έτοιμο τον Μπουα μπουα και δήθεν κυνηγούσαμε τον Ντελγκαδο, τα ίδια και με τον Ροντρίγκεζ.Εκτός του Νούνιες, δυστυχώς δεν υπάρχει μπαλαδόφατσα στην ομάδα που να γουστάρουμε να βλέπουμε και να ελπίζουμε σε μια φάση. Άσε που όλοι αυτοί που κάποια μπαλίτσα, δεν μπορεί, θα την ξέρουν χρειάζονται και προπονητή και όχι τον Τάκη να επαναλαμβάνει το αυτονόητο "παίξτε από τα πλάγια". Και δεν κατάλαβα, κάθε φορά που κάποιος θα κρίνει τον Λεμονή εμείς θα λέμε για τον Πεσέιρο; Το κόμπέξ μας θα είναι πάντα ο αιώνιος; Δεν υπάρχουν υψηλότεροι στόχοι;

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

Αγαπητέ, καλά το πάτε, αλλά πρέπει να είστε πολύ φρέσκος ολυμπιακός. "Κόμπλεξ με τον αιώνιο"; Κόμπλεξ όχι! Πόλεμο ναί! Όπως ακριβώς και η Μπενφίκα με τη Σπόρτιγκ, ο Αγιαξ με τη Φέγενορντ, η Ρέιντζερς με τη Σέλτικ, η Μίλαν με την Ίντερ, η Τορίνο με τη Γιούβε, η Ρόμα με τη Λάτσιο, η Τότεναμ με την Άρσεναλ, η Γιουνάιτεντ με τη Σίτυ, η Λίβερπουλ με την Έβερτον, η Μπατσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπέτις με τη Σεβίλλη, το Αμβούργο με τη Ζανκτ Πάουλι, η Σάλκε με την Ντόρτμουντ, η Χόνβεντ με την Ουίπεστ, η Γαλατά Σεράι με τη Φενέρ Μπαχτσέ, ο Ερυθρός Αστέρας με την Παρτίζαν, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τη Δυνάμο, η ΤΣΣΚΑ Σόφιας με τη Λέφσκη, η Γκέτεμποργκ με τη Μάλμε, Η Μπρόντμπυ με τη Λίνγκμπυ, η Φλαμένγκο με τη Φλουμινένσε, η Πενιαρόλ με τη Νασιονάλ, η Μπόκα Τζούνιορς με τη Ρίβερ Πλέιτ. Θα διαπιστώσατε, αγαπητέ, ότι μέσα σε αυτές τις "κομπλεξικές" με τους αιωνίους αντιπάλους τους ομάδες υπάρχουν και κάμποσες που έχουν πολύ υψηλούς στόχους - όπως επιθυμείτε και για τον Ολυμπιακό.

Όταν γράφετε "Μπούα Μπούα" ποιόν ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού εννοείτε; Χθες με ελέγξατε για Μπαρμπισμό. Πώς χαρακτηρίζεται εκείνος που -δήθεν για να κάνει χιούμορ ή για οποιονδήποτε άλλο σκοπό- παραλάσσει το όνομα κάποιου επί το σχετλιαστικότερον μάλιστα; Να μια ερώτηση για να σκεφθείτε και να μου πείτε.

Ανώνυμος είπε...

Παραθέτω [κι αν το εχω επαναλάβει, απολογίες] αθάνατο ιστορικό του Μπιλ Σανκλυ. Η λίβερπουλ έφερε Χ με υποδεέστερο αντίπαλο στο Κύπελλο, κι ο καλοκάγαθος Πρόεδρος των "μικρών" παρηγόρησε τον κατσούφη σανκλυ "δεν πειράζει, Μπιλ, δεν είναι παρά ένα παιχνίδι" [it's only a game'] και, γιά μόνη φορά, λένε, έμεινε βουβός και έκπληκτος. Μετά ωρα, είπε "καλά, υπάρχουν άνθρωποι να σκέπτοντα έτσι και να λένε τέτοια; Και πώς τους αφήνουν να μπαίνουν στο γήπεδο;" αυτή είναι η ιστορία. Δεν θα έλεγα να κινήσω την οργή του Μπιλ εκεί πάνω, ούτε του μουράτη, του Ανδριανόπουλου λέγοντας το ντέρμπυ "ενα ματς"

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

Φαίνεται, Θόδωρε, είμαστε παλιομοδίτες. Ενδεχομένως και να σφάλλουμε. Επιθυμώ, πάντως, σε όλη την επόμενη ζωή μου να εξακολουθώ να διαπράττω το ίδιο σφάλμα: Να θέλω να νικάμε τους Βάζελους σε όλα τα σπορ - ακόμα και στο φτύσιμο κουκουτσιού από πεπόνι, που λέει ο λόγος. Εγώ έτσι έγινα ολυμπιακός - πολεμώντας με τους Βάζελους. Και χαλυβδώθηκε η πίστη μου στον Θρύλο τα χρόνια εκείνα που οι αιώνιοι αντίπαλοί μας όχι μόνο μας κυνηγούσαν παντού και μας έκλεβαν τους τίτλους, αλλά κόντεψαν και να μας αγοράσουν κια να μας κάνουν ΟΦΗ Πειραιώς. Τότε που ούρλιαζε ο οπλοφόρος πρόεδρός τους λέγοντας "Ποτέ ξανά πρωτάθλημα στον Πειραιά!". Δεν προτίθεμαι να αλλάξω λοιπόν τώρα στα γεράματα...

Ανώνυμος είπε...

Γιατί, άλλαξε ο Γόδας; ο Μουράτης;