14.6.07

ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ



Ένα βήμα μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών, βρίσκεται ο Ολυμπιακός μετά τη μεγάλη νίκη που πέτυχε το απόγευμα της Πέμπτης, στο κολυμβητήριο του Πειραιά επί του Εθνικού με σκορ 11-9. Οι ερυθρόλευκοι πολίστες ήταν κυριολεκτικά ασταμάτητοι στα τρία πρώτα οκτάλεπτα τα οποία κέρδισαν με 3-2, 4-1 και 4-1 και όλα έδειχναν ότι όχι απλώς θα κερδίσουν, αλλά θα σημειώσουν θρίαμβο, όμως τα απανωτά λάθη των διαιτητών στο δεύτερο μισό του τελευταίου οκταλέπτου δυναμίτισαν το παιχνίδι και έδωσαν την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να χάσουν εν τέλει με το τιμητικό 11-9.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα ο πρόεδρος του ΟΣΦΠ Λεωνίδας Θεοδωρακάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Πιστεύω ότι ήταν ένα παιχνίδι δυνατό το οποίο κέρδισε ο καλύτερος. Υπήρχε μια διαφορά υπέρ του Ολυμπιακού μέχρι τα μέσα του τέταρτου οκταλέπτου και όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα εξελιχθεί σε ένα παιχνίδι, το οποίο θα κέρδιζε εύκολα και με μεγάλη διαφορά ο Ολυμπιακός, όμως έγιναν από τους διαιτητές πράγματα απαράδεκτα. Δεν μπορεί σε ένα παιχνίδι που είναι ήσυχο, ανεξάρτητα από τη πάθος που διέκρινε τους αθλητές, να δημιουργηθούν όλες αυτές οι καταστάσεις μέσα στα τέσσερα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και είναι πραγματικά η πρώτη φορά που αναγκάστηκα να διαμαρτυρηθώ στους διαιτητές. Έχει σημασία το γεγονός ότι δεν διαμαρτυρήθηκα σε ένα παιχνίδι που ο Ολυμπιακός έχανε ή κινδύνευε να χάσει, καθώς είχε πάρει μεγάλη διαφορά στο σκορ. Διαμαρτυρήθηκα γιατί αυτά που έκαναν διεθνείς διαιτητές ήταν απίστευτα. Ελπίζω να μην συνεχιστούν αυτά τα λάθη από τους διαιτητές, καθώς οι μόνοι πρωταγωνιστές θα πρέπει να είναι οι αθλητές.»

Τα γκόλ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σάντα 3, Ντόσκας 2, Χατζηθεοδώρου 2, Σχίζας, Κομάντινα, Γ. Αφρουδάκης, Νίκιτς. ΕΘΝΙΚΟΣ: Μυλωνάκης 2, Κοκκινάκης 2, Χατζηκυριακάκης, Καλακώνας, Βλοντάκης, Εμμανουηλίδης, Νόσεκ.

7 σχόλια:

pananap είπε...

Απόψε τους τελειώσαμε!

Ανώνυμος είπε...

Η ομαδάρα στο πόλο θα τα πάρει όλα, το είπαμε. Δεν παίζεται αυτή η ομάδα. Και ποιότητα έχει και ψυχή.
Στο μπάσκετ τους έχουμε αν θέλουμε. Αν παίξουν 40 λεπτά συγκεντρωμένοι και μας αφήσει και η διαιτησία τους κερδίζουμε χαλαρά.
Στο ποδόσφαιρο, είχαμε, λέει, αλλάγες στα διοικητικά. Άλλα μας καίνε τώρα, πρόεδρε! Όπως λένε στο χωριό μου - χωριό μεγάλων, ένδοξων και όμορφων ανδρών: "Υπομονή, υπομονή...πάει, χάθηκε το..."

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ολυμπιακός: Το έγραψα και στο μπλόγκι σου, αγαπητέ σύγγαυρε. Νά 'σαι καλά.

@ βαγγέλης: Συμφωνώ, Ευάγγελε. Με όλα και σε όλα.

Ανώνυμος είπε...

Μας λείψατε σήμερα κ. καθηγητά. Υποθέτω, θα είχατε κάτι σημαντικότερο να κάνετε, ή τέλος πάντων κάποια ανειλημμένη υποχρέωση. Αν και ο Θρύλος δεν πρέπει να έχει ανταγωνιστές! Υγειαίνετε!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ kordopatis: Βρισκόμουν εκτός Αττικής, σε δουλειά που δεν σήκωνε αναβολή. Ψυχικώς όμως είμουν μαζί σας, ω ΘΚΕ!

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

νομίζω ότι σήμερα, με την επέτειο 13 ετών από τον θάνατο του Χατζιδάκι, θα πρέπει να τον ευχαριστήσουμε γιά όλα που μας έδωσε, αλλά και γιά αυτην την στιγμή (όπως και την Μελίνα, βέβαια) που έκανε τον Πειραιά μας και τον Θρύλο του γνωστούς σε όλον τον κόσμο
http://www.youtube.com/watch?v=6Ak0qR1kQ00

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ θεόδωρος α. πέππας: Βέβαια. Γι' αυτό και θα ποστάρω κάτι μεγαλειώδες του Χατζηδάκι, μιας και δεν έχουμε ολυμπιακές εξελίξεις.