13.5.07

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΤΡΟΠΗ...






Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (μεσημέρι Σαβάττου)

Σε σχέση με τα όσα ο ποδοσφαιριστής Ριβάλντο δήλωσε σε σημερινή συνέντευξη Τύπου, η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ επιθυμεί να γνωστοποιήσει τα εξής:
Κατά τη χθεσινή συνάντηση του Ριβάλντο με τον Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ κ. Γιώργο Λούβαρη, η οποία πραγματοποιήθηκε παρά την αρχική πρόθεση της Διοίκησης να συζητήσει τα θέματα των ανανεώσεων μετά την απονομή του Πρωταθλήματος, προτάθηκε στον ποδοσφαιριστή η ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ για έναν χρόνο, με τους ίδιους όρους που ίσχυαν και στο συμβόλαιό του κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ο ποδοσφαιριστής δεν απεδέχθη την συγκεκριμένη πρόταση και ως εκ τούτου η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τον ευχαριστεί για την μέχρι σήμερα προσφορά του στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, και του εύχεται καλή σταδιοδρομία.


ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΙΣΧΟΣ!!! ΛΟΥΖΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΟΡΟΪΔΕΥΑΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ...



Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (ξημερώματα Κυριακής)

Εν όψει των εορταστικών εκδηλώσεων που θα γίνουν την Κυραική στο γήπεδο Καραϊσκάκη με αφορμή την απονομή του Πρωταθλήματος Ελλάδας 2007, του δέκατου που κατακτά η ομάδα μας τα τελευταία 11 χρόνια, θέλω να απευθυνθώ στο φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού και να τον ευχαριστήσω για την στήριξη και την συμμετοχή του στην πορεία πού έφερε τον Ολυμπιακό μας από το χείλος του γκρεμού στη θέση που βρισκόμαστε σήμερα.
Υπερήφανοι, άρτια οργανωμένοι και έχοντας δημιουργήσει τις απαραίτητες υποδομές, διεκδικούμε πλέον το επόμενο μεγάλο μας όνειρο, την καταξίωση του Ολυμπιακού και στο ποδοσφαιρικό ευρωπαϊκό στερέωμα.
Σε αυτή μας την πορεία, οδηγός όλων μας πάντα είναι η αγάπη και το καθήκον για το μεγαλείο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.
Σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια έγιναν πολλά σωστά, αλλά έγιναν και λάθη. Λάθη κάνουμε όλοι, όμως το μεγαλύτερο λάθος κάνουν όσοι πιστεύουν ότι οι ύβρεις και η αχαριστία κάνουν καλό στον Ολυμπιακό.
Θα είναι κρίμα να μην έρθει ο Ριβάλντο να γιορτάσει τον καρπό του κόπου του και των συμπαικτών του, και να στερηθεί το χειροκρότημά μας. Τον καλώ να έρθει και να σηκώσει το Πρωτάθλημα που κατακτήσαμε.
Σας καλώ όλους σε μία μεγάλη ολυμπιακή γιορτή όπου θα γιορτάσουμε τα μεγάλα επιτεύγματα της τελευταίας δεκαετίας και όλοι μαζί να οραματιστούμε τον Ολυμπιακό που θέλουμε και είναι υποχρέωσή μας να δημιουργήσουμε. Εγώ είμαι, ήμουν και θα είμαι «παρών» στον αγώνα μας για ένα ακόμα μεγαλύτερο Ολυμπιακό.


ΑΜ, ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ, ΠΡΟΕΔΡΕ, ΚΑΙ ΔΗ ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΚΤΙΩΣ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΑΥΡΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΗΞΕΙΣ-ΑΦΗΞΕΙΣ" ΚΑΙ "ΕΙΠΑ-ΞΕΙΠΑ" ΚΑΙ (ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ) "ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΗ".

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η πιο πούστικη εφημερίδα των τελευταίων χρόνων θα επιδοθεί τώρα σε έναν αγώνα κατασυκοφάντησης του Ρίμπο, όπως έκανε και με τον Χούτο τον Καστίγιο κατά καιρούς, τον Τουρέ για να σώσει τον χρηματοδότη της πρόεδρο. Δεν έχουμε ανάγκη από Ολυμπιακούς σαν τον Θέμο. Έχουμε ανάγκη από Ολυμπιακούς που ζουν για τον Θρύλο και όχι από τον Θρύλο.Δεν με εκφράζει ως Ολυμπιακό η μαφιόζικη διοίκηση που εξεφτυλίζει παγκοσμίως το όνομα του Θρύλου και διοικεί μέσα από καθήκια, ρουφιάνουε και υπόδικους και σκοτώνει τον έρωτα εκατομμυρίων Ολυμπιακών. Δεν επιτρέπω σε κανένα να με αναγκάζει να λούζομαι αυτά που κορόϊδευα σε άλλους. Ψέμματα ψέμματα ψέμματα συνέχεια. Ας του έλεγε από τον Φλεβάρη πως δεν του ανανεώνει τι συμβόλαιο.Τον δούλευε ο Κόκκαλης τόσο καιρό γιατί ήξερε ότι ήταν ο μόνος που μπορούσε να του πάρει το πρωτάθλημα στον φετινό Ολυμπιακό. Γιατί ήταν ο μόνος δηλαδή που μπορούσε να σώσει τον κ. Τάκη στις μέρες του οποίου δεν είδαμε ούτε τρία λεπτά μπάλα. Δεν γουστάρω να δείχνουν τα κανάλια όλου του κόσμου έναν από τους δυο τρεις μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών να κλαίει εξ' αιτίας κάποιου Λούβαρη, αλλά στην ουσία εξ' αιτίας της ομάδας μου, αφού αυτόν εκπροσωπεί αυτός ο ...κύριος. Ποιος ποδοσφαιριστής θα έρθει στην Ελλάδα να ζήσει τα ίδια;
Το "Άντε γαμήσου Κόκκαλη" που θα δονεί όπως και χθες στο μπάσκετ, σήμερα το Καραϊσκάκη δεν θα είναι δείγμα αχαριστίας, αλλά δείγμα αγανάκτησης για την κοροϊδία τόσων χρόνων αφού το ποτήρι ξεχείλισε.
Και δεν θα επιτρέψω σε καμμιά εφημερίδα και σε κανένα επώνυμο να με νουθετήσει ότι επειδή είμαστε Ολυμπιακοί δεν πρέπει να τα λέμε αυτά. Εγώ μπορούσα να σκοτώσω σε αγώνα αν κάποιος συνοπαδός έβριζε έστω και χαλαρά, παίκτη που φορούσε τη φανέλα του Ολυμπιακού και ο Γ.Κ. το ξέρει καλά αυτό. Και τώρα είναι το ίδιο. Δεν επιτρέπω σε κανένα να παίζει με το όνομα του Ολυμπιακού και να βγαίνει λάδι. Δε φταίω σε τίποτα να αισθάνομαι ότι δεν θα μπορέσω να χαρώ και να πανηγυρίσω κανένα πρωτάθλημα όσα και να πάρουμε από δω και πέρα. Αν ο Κόκκαλης καταφέρει και διώξει Ολυμπιακούς σαν και μένα και σένα από το γήπεδο και την ομάδα, ας μείνει να βαυκάλίζεται με τους τάκηδες και τους Μπαρμπήδες.

Ανώνυμος είπε...

Για ποια αχαριστία μιλάτε κ. Κόκκαλη; Εσείς χρωστάτε στον κόσμο του Ολυμπιακού και εσείς είστε αχάριστος απέναντί του.
Τον κόσμο του Ολυμπιακού και τη δύναμή του συνυπολόγισε η πολιτεία και σας χάρισε το Καραϊσκάκη
Ο κόσμος του Ολυμπιακού το φουλάρει κάθε Κυριακή και κοντεύει να σας το αποσβέσει μέσα σε μια τριετία
Ο κόσμος του Ολυνμπιακού έβαζε τα στήθια του μπροστά και σας είχε θέσει στο απυρόβλητο όταν είχατε προβλήματα με τη δικαιοσύνη.
Ο κόσμος του Ολυμπιακού σας χάρισε τη λατρεία του τέτοια που δεν έχει γνωρίσει άνθρωπος
Κι αν αρχικά βάλατε κάποια χρήματα ήταν από το περίσσευμά σας. Τα μέλη του Ολυμπιακού αφήνουν τις κάρτες τους απλήρωτες για να σας καταβάλλουν 60 ευρώ κάθε χρόνο.
Σ' αυτόν τον κόσμο χρωστάτε κ. Κόκκαλη τα πάντα. Και πώς τον πληρώνετε; Με το να τον αποξενώνετε από την ομάδα που είναι η ζωή τους.
Τελικά όταν λέγατε... πελάτες, δεν εννοούσατε τους Βάζελους. Τώρα κατάλαβα ότι εμάς εννοούσατε.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ολθμπιακός: Σύγγαυρε, προσυπογράφω. Εμείς είμαστε ολυμπιακοί και έχουμε μάθει να σεβόμαστε τις αξίες. Αυτό που έγινε με τον Ρίμπο είναι σελίδα καταισχύνης για την ομάδα μας. Με άλλα λόγια γίναμε Βάζελοι, και χειρότεροι από αυτούς: Διώξαμε τον ΡΙΒΑΛΝΤΟ, δεν διώξαμε τον "Κυργιάκο" ή τον "Μπασινά". Ακούς εκεί "του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία"; Λες και μιλούσε η ανακοίνωση για τον Μίρσα Βαρεσάνοβιτς ή τον Φέλιξ Αμποάγκουε...

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ αχάριστος: Ναί, γαμώ το!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.