7.3.07

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...




Πολύτιμη η νίκη μας στο μπάσκετ: 79-75 την Παρτιζάν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την 4η αγωνιστική της φάσης των «16» της Ευρωλίγκας. Δεδομένου μάλιστα ότι η Χουβεδούδ Μπανταλόνα ηττήθηκε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μείναμε εμείς μόνοι στη δεύτερη θέση του ομίλου μας και έχουμε το πάνω χέρι στην υπόθεση της πρόκρισης. Χρειαζόμαστε μια νίκη με διαφορά μεγαλύτερη των τριών πόντων στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής απέναντι στους Ισπανούς για να προκριθούμε στους οχτώ της Ευρωλίγκας.
Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος ήταν ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού. Το αποτέλεσμα του αγώνα το έκρινε ο Αλεξ Άκερ 15'' πριν το τέλος, όταν με τρίποντο από τη γωνία έδωσε τη δύσκολη νίκη στην ομάδα μας.
Τα δεκάλεπτα: 23-16, 37-29, 54-55, 79-75
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ακερ 25 (2), Ντόμερκαντ 9 (2), Μπουρούσης 9, Χόσκιν 9, Πεν 13 (1), Βασιλόπουλος 3 (1), Σχορτσιανίτης 5, Παπαμακάριος 3 (1), Μπάρλος, Ζίζιτς 3, Χαρίσης.

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με το μπάσκετ δεν ασχολούμεθα. Τελευταίοι καλαθοσφαιριστές που ενθυμούμεθα οι Πικουλίν Ορτίθ και Μπράιαν Πλακουράκης.

Ανώνυμος είπε...

Σιόρ Λορέντζο, ένα πουλάκι μου είπε ότι πάψατε να ασχολείστε με το μπάσκετ όταν χάσατε 73-38.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ λαυρέντης αγκαθάκος: Α, μα δεν ξεύρετε τί χάνετε!...

@ μεταφοραί - εκδρομαί ο μήτσος: Όχι, φίλε, ο σερ Λώρενς γνωρίζω ότι έπαυσε να ασχολείται -έτσι λέει- με την καλαθοσφαίριση μια βδομάδα πριν το 73-38, όταν είχε "μετρήσει" (όχι ο εν λόγω αγκαθάκος, αλλά η διαβόητη συμμορία του Κοτλέμπα και του Γιούνγκερμπραντ) το ... καλάθι του Βράνκοβιτς. Ταύτα δια την (ας πούμε) αποκατάστασιν της αληθείας.
Αλλά κι εσείς, φίλτατε, μες στη μαύρη νύχτα -και ενώ στο Τσάμπιονς Ληγκ έχει ήδη αποκλειστεί η μοναρχική ομάδα της Ισπανίας που υποστηρίζετε, και προσωπικώς σιχαίνομαι τόσο, όσο και την άλλη με τις ασπρόμαυρες ρίγες- πού βρίσκετε, αλήθεια, την όρεξη να απαντάτε στον αγκαθάκο (που ομοίως είναι -μπλιαχ- ρεαλγιουβεντίνος), δεν το κατανοώ. Είναι όντως άβυσσος, όπως λένε οι εγγράμματοι, η ψυχή του ανθρώπου...

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι, σοβαρευτείτε! Ρεάλ, Άρσεναλ,Νπαρτσελόνα και Λυόν αποκλείστηκαν. Αναρωτιέστε τι σούπες μας περιμένουν στο Τσάμπιονς Λιγκ;

Ανώνυμος είπε...

Προσοχή! Καμμιά σχέση με μεταφορές κι εκδρομές !

Ανώνυμος είπε...

Τί έγινε; Τελείωσε το ξεσκάτισμα στο Λα Μπομπονέρα;

Ανώνυμος είπε...

Καλά, όποιος έχει ασυνήθιστο όνομα βρίσκει καταφύγιο σ΄αυτή τη σελίδα; Μίστιτί μου, κύριε - που λενε κι οι μορφωμένοι !

Ανώνυμος είπε...

΄΄Σκληρά παζάρια΄΄, διαβάζω στη γαζέτα σας. Μετά το ξεφτίλισμα βγήκαμε για shopping therapy;

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ AAVV. Ο ΤΡΙΣΥΠΟΣΤΑΣΤΟΣ έγινε ΠΕΝΘΥΠΟΣΤΑΤΟΣ, αυτό λέω κι εγώ. Καλά, από το Τσάμπιονς Ληγκ αποκλείστηκε και ο Ολυμπιακός, κύριε Ιαπετέ, μα δεν το κάναμε θέμα. Άντε τώρα, φιλομοναρχικέ Βλαδίμηρε, με τους γκασμάδες και τ' αλογάκια σου...

@ μεταφοραί - εκδρομαί ο μήτσος: Ζητώ συγγνώμη που σας έβαλα στο χωνευτήρι του Τρισυπόστατου -πενθυπόστατου. Αυτό θυμίζει τα Τρία - Πέντε Πηγάδια. Συμπάθιο encore une fois.

Ανώνυμος είπε...

Δεν πειράζει, γίνονται και αυτοί οι λάπσοι! Έχω πάντως μιαν απορία για τον Sir Love-ready Αγκαθάκο: αληθεύει ότι ο επίσκοπος Τριφυλλίας είναι γαύρος;

Φοινικιστής είπε...

Συγχαρητήρια για το blog, κ. Κεντρωτή.

Έχουμε μιλήσει από κοντά, στον ίδιο χώρο όπου είδατε και τον τουκιθεμπλόμ, αλλά λίγο παλιότερα.

Θα σας επισκέπτομαι συχνά.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ μεταφοραί - εκδρομαί ο μήτσος: Δεν πρέπει, όμως, να γίνονται λάπσοι, διότι καμμιά φορά φθάνουν στη λάσπη! Συμπάθιο, αλλά μ' έχει μπερδέψει ο "τριφυλλιακός αστέρας"! Ο σεβασμιότατος, ναι, είναι γαύρος. Και είναι λογικό: Θέλει νά 'χει ποίμνιο. Οπότε...

@ Φοινικιστής: Καλώς ήλθατε, φίλτατε. Διατηρώ ζωηράς εισέτι τας αναμνήσεις. Να μας επισκέπτεσθε, και εσείς και οι καλοί γαυροφίλοι σας / μας.

Ανώνυμος είπε...

Ειμαι ο αδελφός του αδελφού μου Λαυρέντη. Συγχαρητήρια για το blog σας. Θα επανέλθω.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

Αδερφέ του αδερφού σου και συνονόματε του κυρίου Βερέμη, πρέπει να κλάψω ή να γελάσω; Να επανέλθετε, πάντως, όποτε θέλετε! Και ο κ. Βερέμης βεβαίως.

Ανώνυμος είπε...

Έξω πέσατε ! Σας πείραξε ίσως ο παστουρμάς. Καληνύχτα σας.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ λυκούργος αγκαθάκος: Ξαναδιαβάστε τί έγραψα και θα δείτε ότι δεν έπεσα καθόλου έξω. Στου "Σίντμπαντ" (στο Κουκάκι) είσασταν και λόγου σας; Σήμερα έμαθα ότι "Σίντμπαντ" σημαίνει "Σεβάχ". Γηράσκω κ.λπ.