3.3.07

ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ




Αύριο παίζει τελικά και ο Ριβάλντο. Για τον Καστίγιο τα έχουμε πει από μέρες - παίζει. Οι οπαδοί μας κάνανε το καθήκον τους στην προπόνηση της Πέμπτης: ήσαν εκεί, στου Ρέντη. Το γήπεδο την Κυριακή θά 'ναι φίσκα. Και βεβαίως οι Βάζελοι έχουν κατ' έθος βυσσοδομήσει ακούραστα και εξαντλητικά, και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα, ενώ έχουν σχεδόν -ποτέ, βέβαια, κανείς δεν ξέρει...- ολοκληρώσει και τον κύκλο των ρηματικών "προκλήσεών" τους. Τι μένει, σύγγαυροι, τώρα που οι προϋποθέσεις όλες έχουν ήδη πληρωθεί; Μένει η δουλειά που έχουμε να κάνουμε εμείς ως ομάδα. Δεν θα υπάρχει, επομένως, καμμία δικαιολογία, αν δεν τους συντρίψουμε. Ειδικά γι' αυτό τον αγώνα, ναι, δεν θα υπάρχει καμμία απολύτως δικαιολογία. Ταύτα, και μένομεν, σύγγαυροι!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν και διαφωνώ με πολλές απόψεις σας, μου αρέσει ο τρόπος που τις προβάλλετε. Τα συγχαρητήρια μου. Όποτε σας φέρει ο Θεός στα μέρη μας περάστε απο το γραφείο μου να τα πούμε.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

Σας ευχαριστώ από καρδιάς, κύριε νομάρχα. Είσθε υπέροχος άνθρωπος και φίλαθλος. Εμπνέετε αθλητικό ήθος στους μη διαθέτοντες επαρκές. Τί θα γίνει, θα τον "πετάξετε" τον αετό σας; Σας αρέσει ο Μπράμς; Ο Μπραμ Στόουκερ, ίσως; Θα πάμε στον Κυριάκο για παζολινικά λουκάνικα; Να πω και του Παπαγιάννη;